top of page
Holistische zwangerschapsmassage

De zwangerschap wordt veelal beleefd als een prachtige tijd. 

Je kan je gelukkig, maar tegelijkertijd onzeker voelen. 

In deze intensieve tijd kun je soms last krijgen van lichamelijke klachten. En daarnaast zorgen de spanning omtrent het aankomende moederschap en de veranderende hormoonhuishouding ervoor dat je wel eens het contact met je eigen lichaam wat kwijt raakt. 

Massage en aanraking helpen (spier-) spanningen los te laten, waardoor je klachten kunnen afnemen en je weer in het hier en nu kan komen. Het brengt je meer in contact met jezelf en je baby. Voel de weldaad voor jou én je kindje. 

De holistische zwangerschapsmassage is een verzorgende, kalmerende en verbindende massage. Je beslist zelf of je buik ook gemasseerd wordt.

Ervaar deze bijzondere, wonderlijke periode nog mooier, bewuster en fijner door jezelf deze massage af en toe cadeau te doen.

  • Een uur                        €  62,50          's avonds:  €   67,50

  • Anderhalf uur               €  93,75                            € 101,25

zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmazwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage ssage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschzwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage apsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmazwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage ssage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschzwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage apsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmazwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage ssage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwangerschapsmassage zwa

Zwangerschap-1.jpg
bottom of page